De nieuwe film van Nicolas Cage kun je omschrijven...
De nieuwsbrief van Kindcentrum De Klinkert...

Typetraining thuis

11-01-2021
Onze leerlingen werken op dit moment thuis en krijgen hun leerstof/leeropdrachten van de school digitaal aangeboden. Mogelijk is dit een geschikte tijd om (ook) aan de typevaardigheid te werken.

The House of Typing heeft een typetraining ontwikkeld, gericht op de huidige bijzondere situatie waarbij kinderen voortdurend en intensief worden begeleid gedurende hun training. De begeleiding gedurende de normale schooltijden is "real-time", hetgeen betekent dat op elke vraag of opmerking binnen het typeprogramma, per direct of binnen enkele minuten wordt gereageerd. 's Avonds en in het weekeinde gebeurt dit binnen maximaal een uur.

Elke week wordt gerapporteerd over de voortgang naar de kinderen, de ouders en de school.

Mocht u interesse hebben, kunt u naar https://www.thehouseoftyping.nl/cursisten  gaan en eventueel een proefles doen. Ook kunt u zich via deze site inschrijven. Gebruik dan de cursuscode QCOR 10545.  Leerlingen van onze school betalen 80 euro voor deze training. Betaling in termijnen is mogelijk. Na inschrijving ontvangt uw kind de welkommail met de inlogcodes voor haar/zijn training.