Betekenis kunstmatige bocht (in een parcours) ...
SAMENWERKING MET KUNSTENCOLLECTIEFAl enkele jaren heeft De Klinkert een samenwerking met het Kunstencollectief. Het Kunstencollectief is een collectief dat bestaat uit professionele docenten die u, ongeacht uw niveau, wegwijs kunnen maken op het instrument van uw keuze. In overleg met uw docent kunt u kiezen voor de leslocatie die het beste bij u past. 
Ook tijdens de muzieklessen op school worden regelmatig docenten van het Kunstencollectief ingezet.

Kijk HIER voor meer informatie.

Klarinet

Muziek maken? Start met het bespelen van een blaasinstrument! Kom op klarinetles!

Lijkt het je leuk om muziek te maken op een instrument wat heel veel kan? Mooie, gezellige en herkenbare liedjes spelen? Kom bij mij voor een gratis proefles!

De klarinet is van de blaasinstrumenten degene met de meeste mogelijkheden. Divers inzetbaar en geschikt voor vele muziekgenres past de klarinet bij vrijwel iedereen! Mijn naam is Wendy en ik geef op woensdagmiddag & avond klarinetles aan alle leeftijden en niveaus. Deze lessen geef ik in Oudenbosch op basisschool De Klinkert. Interesse in een les? Neem contact met me op voor verdere informatie en het maken van een afspraak voor een vrijblijvende proefles! Voor deze proefles heb ik alle materialen voor je.

Kijk HIER voor meer informatie.

Viool

Mijn naam is Govar Hamid en ik geef vioollessen in Zevenbergen en in Oudenbosch. Ik vind viool het mooiste instrument wat er is. Niet alleen hoe hij er uitziet maar ook vanwege de mooie klank. Je kunt er allerlei muziek op spelen; klassiek, jazz, volksmuziek, enz. Maar natuurlijk ook kinderliedjes en popmuziek.

Daarnaast kun je ook in een orkest spelen. Iedereen kan het leren, vanaf 5 jaar ben je al welkom om les te volgen. Als je eens een les wilt proberen neem dan contact op voor een proefles. 

Kijk HIER voor meer informatie.

Dwarsfluit

Ik ben Bianca Jonkers. Ik geef dwarsfluitles aan kinderen en volwassenen van alle niveau's. Met veel plezier organiseer ik huiskamerconcertjes, laat ik leerlingen samen spelen in duo's of ensemblevorm en laat de leerling kennis maken met de piccolo en de altfluit.

Regelmatig ben ik te horen in combo's en duo's waarin ik graag verschillende stijlen laat horen. Dit doe ik met heel veel enthousiasme. De dwarsfluit is een prachtig instrument waar je alle kanten mee op kunt. Klassieke muziek, pop muziek, jazz en ook heel veel wereld muziek. Benieuwd hoe dat klinkt? Benieuwd of het iets voor jou is? Kom eens een proefles proberen.

In 2006 heb ik mijn diploma behaald aan het Rotterdams conservatorium (Codarts) met als hoofdvak klassieke dwarsfluit. Ik studeerde bij Jo Hage. Vervolgens heb ik schoolmuziek gestudeerd en mijn diploma behaald in 2008.

Kijk HIER voor meer informatie.

Gitaar

Mijn naam is Nedim Suta en ik geef al sinds 2003 gitaarlessen in Zevenbergen. Mijn lessen vinden elke woensdag plaats in het kindcentrum de Neerhof. Bij mij kan je al vanaf groep 4 gitaar leren spelen op een Spaanse, western of elektrische gitaar.

Zou je een keertje dit veelzijdige en populaire instrument willen uitproberen? Kijk HIER voor meer informatie.

Koperen blaasinstrumenten

Beste jongens en meisjes ik ben Adriaan Martens en geef les in alle koperen blaasinstrumenten zoals: trombone, trompet, hoorn en bariton.

Ik geef les in basisschool de Neerhof in Zevenbergen waar ik gebruik maak van het lokaal voor groep 8.

Muziek maken is superleuk, helemaal als je na een paar maanden samen in een band speelt. Lijkt het je leuk om eens een instrument uit te proberen tijdens een gratis proefles? Dan kun je me bellen: 06-50510720

Drumles en slagwerkles

Ik ben Cor Links en drum vanaf mijn 13de jaar. Vanaf mijn 16de heb ik met vele bands in het clubcircuit gespeeld. Ik heb de diploma's Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus behaald aan het Brabants Conservatorium. De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij vele bands, orkesten, ensembles en overige muzikale projecten in uiteenlopende stijlen: klassiek, theater, opera, operette, musical, pop, rock, latin, jazz, funk, fusion, avant-garde, experimentele muziek. Ik ben medeoprichter van het Attacca Slagwerkensemble, waarmee ik vele concerten in binnen- en buitenland gegeven heb.

Ik geef al vanaf 2000 slagwerkles en drumles in Zevenbergen. Je kunt bij mij terecht voor alle stijlen, zoals pop, rock, funk, metal, latin, swing, klassiek, HaFa.

Het lesmateriaal wordt aangepast aan jouw wensen. Aan bod kunnen komen: noten lezen, ontwikkeling van vormgevoel, techniek, improvisatie, samenspel (er zijn twee drumstellen aanwezig), meespelen met CD's, ik speel zelf ook basgitaar en gitaar zodat we samen kunnen spelen. Ik maak ook regelmatig videoclips, zodat je zelf je spel kunt beoordelen.

Denk je dat drummen iets voor jou is, maak dan snel een afspraak voor een gratis proefles.

Kijk HIER voor meer informatie.

Cello

Mijn naam is Susanne Rosmolen en ik ben professioneel cellist en docent. Als 6 jarig meisje viel ik als een blok voor het warme geluid van de cello en sindsdien heb ik vele mooie momenten met mijn instrument meegemaakt. Ik toerde o.a. met Herman van Veen, Duncan Laurence en speel regelmatig mee met het Metropole Orkest. Naast het spelen van concerten geef ik met ontzettend veel plezier en toewijding privé cellolessen.

Ik heb een pas gerenoveerde lespraktijk aan huis in Oudenbosch, waarbij tijdens de les de 1,5 meter afstand makkelijk gehandhaafd kan worden. Cellospelen is leuk en leerzaam voor jong en oud. Een aantal positieve invloeden van het spelen van de cello is bijvoorbeeld:
⁃ Ontwikkeling van de fijne motoriek
⁃ Ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden
⁃ Ontwikkeling van abstractievermogen
⁃ Ontwikkeling van het analytisch denkvermogen
⁃ Positieve invloed op intelligentie

Zou u, of uw kind het leuk lijken om kennis te maken met de klanken van de cello? Tijdens een gratis proefles leren we elkaar kennen en de eerste beginselen van het cellospelen. Aan het eind van de les kunnen we al samen een liedje spelen! Het is een unieke kans om te kijken of cello spelen iets voor u of uw kind is.

Kijk HIER voor meer informatie