Betekenis vermindering of verdwijning van...
Namen van unieke personen, plaatsen, organisaties,...
BUITENSCHOOLSE OPVANG

Sinds enkele jaren zijn basisscholen wettelijk verplicht om aansluiting met buitenschoolse opvang (bso) te regelen wanneer ouders daarom vragen. De Klinkert is hiervoor een samenwerking aan gegaan met kinderopvang De Dwergjes in Oudenbosch.

De Dwergjes
Kinderopvang De Dwergjes is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang die tussenschoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang biedt voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze organisatie vindt betrokkenheid en samenwerking met ouders, scholen, verenigingen, kinderen en de buurt belangrijk.

U heeft keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Regulier bso
  • Flexibele bso
  • Incidentele bso

U betaalt per 15 min. Mocht u minder uren opnemen dan afgesproken worden de opgegeven uren berekend. Mocht u meer uren opnemen dan doorgegeven wordt dat erbij gerekend.      De kosten zijn incl. fruit, drinken, eten tussen de middag in de vakanties, tussendoortje en eventuele uitstapjes. Bekijk HIER de tarieven.

Openingstijden
De reguliere openingstijden voor voorschoolse opvang (vso) zijn vanaf 07.00 uur tot aanvang school (evt vervroegde opvang mogelijk alleen op aanvraag). En voor buitenschoolse opvang (bso) vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur.  Tijdens vakanties worden kinderen zoveel mogelijk op de eigen locatie van De Dwergjes in Oudenbosch opgevangen.

Aanmelden
Bent u enthousiast geworden over onze opvang en wilt u uw kind(eren) meteen aanmelden? Dat kan! Aanmelden kan HIER.

BSO De Klinkert
Burg. van den Drieslaan 20 4731 EB  Oudenbosch telefoon: 06 23 79 20 32 email: bsodeklinkert@dedwergjes.eu website: www.dedwergjes.eu KvK: 70659109

Peuteropvang De Dwergjes
Burg. van den Drieslaan 22
4731 EB  Oudenbosch

Kinderdagverblijf
Locatie de Vossenberg
Pagnevaartweg 109
4731 AC  Oudenbosch

Landelijk Register Kinderopvang
KDV De Klinkert 281064210 BSO De Klinkert 229123569